За TOP SECRET E.H.P.

TOP SECRET е бягство от ежедневието, уникално съчетание между градина, басейн и bar & dinner.

Мястото, на което да откриеш себе си!

Винаги най-доброто за нашите клиенти!

Приятелско обслужване и атмосфера, които да ви зареждат с положителна енергия, както в делничните, така и в почивните дни.


TOP SECRET JAZZ BEACH

Градината на TOP SECRET, басейнът с размери 12м на 6м и дълбочина 1,40м и  модерното джакузи са идеалното място за среща с приятели, релакс и забавление. Тук може да поплувате или просто да се насладите на един лежерен ден под слънчевите лъчи и зеленина. Когато работният ден е зад вас, посрещнете залеза с разхлаждащ коктейл и подбрана музика.

Ако желаете да предизвикате спортния си дух, може да организирате мини турнири по водна топка или воден федербал. Наградата за най-добре представилите се ще е от TOP SECRET.


TOP SECRET BAR & DINNER

Съчетава уют, специално подбрано меню, изискани коктейли, както и селектирани вина. TOP SECRET разполага с 50 места на закрито и 70 места в градината край басейна. През летните месеци заведението е отворено от страната на басейна, което създава усещането за едно общо пространство.

Менюто предлага избор от свежи салати и апетайзери, няколко морски TOP SECRET рецепти и подбрани предложения от европейската кухня. Ние сме почитатели на краткото, но добре селектирано меню.


TOP SECRET OPEN OFFICE

Ако искате да избягате от затворения офис и да поработите на открито сред природата, да се освежите и заредите с нови идеи, вземете своя преносим компютър и заповядайте в TOP SECRET.

Мястото разполага с безплатен WI-FI.


TOP SECRET TEAM BUILDING

Ако искате да подобрите комуникацията в компанията и между различните екипи, да заздравите отношенията между служителите, да подобрите тяхната ефективност, способност за вземане на решения и лидерски качества организирайте вашата Тийм билдинг програма в TOP SECRET. Една компания работи по-добре, когато между хората в нея има разбирателство, сътрудничество и приятелски отношения. TOP SECRET ви предлага уникално място и възможност да се забавлявате заедно и да заздравите вашия колектив на открито сред природата, при това без да правите разходи за пътуване извън София.

Наши партньори с опит в организиране на тийм билдинг обучения могат да ви съдействат с предложения и организация на програмата, игрите и предизвикателствата. А ако решите може просто да доведете вашия екип на открито, да прекарате един ден заедно, като се забавлявате в градината и басейна или да си организирате състезание по водни спортове.

Нека това бъде вашата TOP SECRET тайна за добре работещ тийм.

Забавно и нетрадиционно предложение за вашето частно, фирмено парти или тийм билдинг, е организирането на TOP SECRET барбекю на открито. Нашият екип ще ви съдейства с всичко необходимо за това.

Имате нужда от повече информация или искате да направите резервация при нас?

Facebook

гр. София,
бул. “Св. Климент Охридски” 107

ЮНИ – СЕПТЕМВРИ

вторник – неделя
10:00 – 24:00

ОКТОМВРИ – МАЙ

Заведението работи само с предварително направени резервации!
Пакетни предложения!