TOP SECRET TEAM BUILDING

 

Ако искате да подобрите комуникацията в компанията и между различните екипи, да заздравите отношенията между служителите, да подобрите тяхната ефективност, способност за вземане на решения и лидерски качества организирайте вашата Тийм билдинг програма в TOP SECRET. Една компания работи по-добре, когато между хората в нея има разбирателство, сътрудничество и приятелски отношения. TOP SECRET ви предлага уникално място и възможност да се забавлявате заедно и да заздравите вашия колектив на открито сред природата, при това без да правите разходи за пътуване извън София.

Наши партньори с опит в организиране на тийм билдинг обучения могат да ви съдействат с предложения и организация на програмата, игрите и предизвикателствата. А ако решите може просто да доведете вашия екип на открито, да прекарате един ден заедно, като се забавлявате в градината и басейна или да си организирате състезание по водни спортове.

Нека това бъде вашата TOP SECRET тайна за добре работещ тийм.

Забавно и нетрадиционно предложение за вашето частно, фирмено парти или тийм билдинг, е организирането на TOP SECRET барбекю на открито. Нашият екип ще ви съдейства с всичко необходимо за това.

Facebook

гр. София,
бул. “Св. Климент Охридски” 107

ОКТОМВРИ – МАЙ

Заведението работи само с предварително направени резервации!
Пакетни предложения!

ЮНИ – СЕПТЕМВРИ

вторник – неделя
10:00 – 24:00